Food & Fun ja TableOnline.fi yhteistyöhön

By July 3, 2017Tiedotteet

Pöytävarauspalvelu TableOnline.fi tuo ennakkovaraukset ja -maksut kaikkiin Turussa syyskuussa järjestettävän Food & Fun -ruokafestivaalin illallisravintoloihin. Pöytää varattaessa veloitettavien ennakkomaksujen odotetaan yleistyvän tulevaisuudessa ja Food & Fun ottaa ensimmäisenä tapahtumana Suomessa ne käyttöön näin laajalti.

– Yhteistyössä TableOnlinen kanssa toteutettavat maksut pienentävät ravintolayrittäjien riskiä lunastamattomiin ja päällekkäisiin varauksiin ja tuovat siten tapahtuman paremmin myös kuluttajien saataville, kertoo Food & Funin tuottaja Jouni Kuru.

TableOnline.fi ja Food & Fun haluavat olla kiinteästi mukana suomalaisen ruokakulttuurin kehittämisessä. Yhteistyö pohjustaa varausten yhteydessä tehtävien maksujen yleistymistä ja mahdollistaa niihin totuttelemisen niin ravintoloille kuin kuluttajillekin. Pöytävarauksia syksyn Food & Fun -ravintoloihin on mahdollista tehdä jo nyt osoitteessa https://www.tableonline.fi/foodfun2017 sekä Food & Funin nettisivuilta http://foodandfunfinland.fi/.

Neljättä kertaa järjestettävä turkulaisia ravintoloita tunnetuksi tuova Food & Fun kokoaa 27.9.- 1.10.2017 yhteen nautiskelijoita ja ruoka-alan ammattilaisia niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin.
TableOnline.fi on vuonna 2010 perustettu online-pöytävarauspalvelu, jossa voi tehdä varauksia yli 300 ravintolaan Suomessa ja Virossa.

Lisätiedot

Jouni Kuru
+358 45 862 8705 production@foodandfunfinland.fi http://foodandfunfinland.fi/

Kimi Rantala
+358 50 465 5966 kimi.rantala@tableonline.fi https://www.tableonline.fi/

Tunnelmakuvia aiemmista Food & Fun -tapahtumista: http://bit.ly/2tHZmyv

Leave a Reply