Food & Fun -festivaali täydentyy

Food & Fun -festivaalin kattaus laajenee. Baarivalikoima täydentyy kolmella uudella tulokkaalla, ja lisäksi uusia keittiömestareita, baarimestareita ja kondiittoreita on varmistettu. Turun Osuuskauppa on Food & Fun -festivaalin uusi pääyhteistyökumppani.

 

Food & Fun -festivaalin uusiksi baareiksi on valittu Börs Bar & Cafe, Marina Bar & Lounge sekä Tårgetin Piazza Lounge & Cocktailbar. Yhteistyöhotellit ovat Radisson Blu Marina Palace Hotel sekä Original Sokos Hotel Hamburger Börs, City Börs ja Seurahuone.

 

Food & Fun -festivaalin baarimestareiksi on valittu Börsiin Markus Sillanpää ja Marina Bar & Loungeen Greta Grönholm. Sillanpää voitti Calvados Nouvelle International Trophy 2015-kilpailussa drinkillään Mixed Feelings, nyt hän levittää etenkin calvadoksen ilosanomaa Börs Bar & Cafessa. Grönholm taas voitti cocktailien sekoittamisen maailmanmestaruuden 2013 Prahassa, joten mistään pienistä tekijöistä ei ole kyse.

 

Ravintola Sergio’siin saapuu vieraaksi keittiömestari Riccardo Benvenuti. Benvenuti on työskennellyt useassa Michelin tähden ansainneessa ravintoloissa, kuten Le Calandre Italiassa (kolme tähteä). Nykyään hän toimii konsulttina useassa ravintolassa. Benvenuti on todellinen italialaisen ruuan huippukokki.

 

MBakery saa vieraakseen Jouko Rajasen Choco Delistä, joka on maailman pohjoisin suklaapuoti Rovaniemen keskustassa. Gaggui Kaffelan vieraaksi saapuu Axel Thorsteinsson, joka on Tanskassa opiskellut kondiittori ja leipuri Islannista.

 

Uudet baarit mukaan lukien Food & Fun- festivaalin ravintoloita on 9, baareja 7 ja kahviloita 3.

 

Food & Fun on kansainvälinen hyvän ruoan ja hyvän mielen festivaali, joka järjestetään Turussa kolmatta kertaa 5.-9.10.2016. Uusimmat uutiset löydät somesta: Facebook: Food&Fun Turku, Instagram: @foodandfunturku.

 

Ohjeet pöytävarauksen tekoon löydät täältä.
Osa ravintoloista on jo myynyt viikonlopun kattaukset liki täyteen, joten pöytävarauksen teon kanssa kannattaa olla nopea!

 

Leave a Reply